CÓrites Vilamaxant CÓrites Vilamaxant

II Marxa Senderista SolidÓria

III Somriures Solidaris'14 - Pro-economat de CÓrites Vilamarxant

Foto Vilamaxant

Durant el matÝ del dÝa 6 d'abril es farÓ la II Marxa Senderista Solidaria al voltant del terme municipal de Vilamarxant, principalment pel Paratge Natural de Les Rodanes. El recorregut de la proba constarÓ de dos trajectes per a diferents nivells d'entrenament.

Recorregut curt Recorregut llarg
Trajecte de nivell d'iniciaciˇ de 12.3km de longitut i 280m de desnivell acumulatiu
(ruta wikiloc i fitxer kml per google earth)
Trajecte de nivell mitjÓ de 17.7km de longitut i 440m de desnivell acumulatiu
(ruta wikiloc i fitxer kml per google earth)

Tots dos trajectes eixiran a la materixa hora i aniran junts fins a la Bassa Barreta al Km 8 on esmorzarem tots junts (Cadasc˙ deurÓ dur-se l'aigua i l'esmorzar per a tot recorregut). S'estima que el trajecte dure unes 6h i per tant arribarem a bona hora per dinar. L'eixida serß puntualment a les 8:30 de l'Avinguda 2 de maig i l'arribada estÓ prevista al mateix lloc.

La prova no serÓ competitiva, i pretŔn fomentar el senderisme, conŔixer llocs del terme de Vilamarxant, gaudir de la natura, passar un dia agradable amb la resta de participants i colĚlaborar amb la gent mÚs necessitada del poble. La marxa serÓ gratu´ta per˛ com estß dins d'aquest projecte benŔfic, serÓ necessaria l'aportaciˇ de 3Ç o 3 productes de kg d'entre els segŘents: oli, sucre, arr˛s, macarrons o tomata triturada per a colĚlaborar en el projecte Somriures Solidaris on anirÓ tot el que s'arreplegue. L'entrega del lot de menjar o equivalent es farÓ mitja hora abans en el taula que es muntarÓ en la porta de l'Ajuntament a les 7.30h per a tal fi.

La marxa tindrÓ les segŘents normes posant especial atenciˇ a les normes del Paratge Natural de Les Rodanes.

La inscripciˇ es deurÓ fer anticipada en el segŘent full d'inscripciˇ o en la taula que s'estrablirÓ a les 7.30 en la porta de l'Ajuntament.

Com arribar i aparcar.

Club de Senderistes Les Rodanes M.I. Ajuntament de Vilamarxant Club d'Atletisme Vilamarxant