C�rites Vilamaxant C�rites Vilamaxant

VI Marxa Senderista Solidària

VII Somriures Solidaris'18 - Pro-economat de Càrites Vilamarxant

Foto Vilamaxant

Durant el matí del dia 29 d'abril es farà la VI Marxa Senderista Solidària al voltant del terme municipal de Vilamarxant, principalment pel Paratge Natural de Les Rodanes. El recorregut de la proba constarà en un sol trajecte.

Recorregut
Trajecte de nivell d'iniciació de 12.6km de longitut, 345m d'altura máxima i 300m de desnivell acumulatiu (ruta wikiloc)

Descripció

La ruta és un recorregut circular on la majoria del traçat és per sendes i camins per dins del paratge natural Les Rodanes, on gaudim d'unes vistes panoràmiques per la cresta del «Cavalló dels forners» i pujarem per un sender al punt més alt: Rodana gran (345 m). Després baixarem a la Bassa Barreta on farem una paradeta per esmorzar i recuperar forces. Ja recuperats reprendrem la marxa en direcció a les trinxeres de la Rodaneta blanca (el sender és per l'interior) i passarem per la «Cova del tio Vicari» i el «Barranc dels Oms» fins al poble.

Comentaris

Tots el participants eixiran a la materixa hora i aniran junts fins a la Bassa Barreta on esmorzarem tots junts (Cadascú deurà dur-se l'aigua i l'esmorzar per a tot recorregut). L'eixida serà puntualment a les 8:30 de l'Avinguda 2 de maig i l'arribada està prevista abans de dinar al mateix lloc.

La prova no serà competitiva, i pretén fomentar el senderisme, conèixer llocs del terme de Vilamarxant, gaudir de la natura, passar un dia agradable amb la resta de participants i col·laborar amb la gent més necessitada del poble. La marxa serà gratuíta però com està dins d'aquest projecte benéfic, serà necessaria l'aportacó de 3€? o 3 productes d'1kg d'entre els següents: oli, sucre, arròs, macarrons o tomata triturada per a col·laborar en el projecte Somriures Solidaris on anirà tot el que s'arreplegue. L'entrega del lot de menjar o equivalent es farà mitja hora abans en el taula que es muntarà en la porta de l'Ajuntament a les 7.30h per a tal fi.

La marxa tindrà les següents normes posant especial atenció a les normes del Paratge Natural de Les Rodanes.

La inscripció es deurà fer anticipada en el següent full d'inscripció o en la taula que s'estrablirà a les 7.30 en la porta de l'Ajuntament.

Club d'Atletisme Vilamarxant M.I. Ajuntament de Vilamarxant Club de Senderistes Les Rodanes