Càrites Vilamaxant Càrites Vilamaxant

III Marxa Senderista Solidària

IV Somriures Solidaris'15 - Pro-economat de Càrites Vilamarxant

Foto Vilamaxant

Durant el matí del día 26 d'abril es farà la III Marxa Senderista Solidaria al voltant del terme municipal de Vilamarxant, principalment pel Paratge Natural de Les Rodanes. El recorregut de la proba constarà de dos trajectes per a diferents nivells d'entrenament.

Recorregut curt Recorregut llarg
Trajecte de nivell d'iniciació de 12.6km de longitut, 345m d'altura máxima i 300m de desnivell acumulatiu (ruta wikiloc) Trajecte de nivell mitjà de 16.2km de longitut, 345m d'altura máxima i 400m de desnivell acumulatiu (ruta wikiloc)

Descripció

És un recorregut circular. La majoria del traçat és per sendes i camins, dins del paratge natural Les Rodanes. Gaudirem d’unes vistes panoràmiques per la cresta del «Cavalló dels forners». Pujarem per un sender al punt més alt: Rodana gran (345 m). Baixarem a la Bassa Barreta on farem una paradeta per esmorzar i recuperar forces. Ja recuperats reprendrem la marxa per arribar al punt on es dividiran els recorreguts.

Comentaris

Tots dos trajectes eixiran a la materixa hora i aniran junts fins a la Bassa Barreta on esmorzarem tots junts (Cadascú deurà dur-se l'aigua i l'esmorzar per a tot recorregut). L'eixida será puntualment a les 8:30 de l'Avinguda 2 de maig i l'arribada està prevista al mateix lloc.

La prova no serà competitiva, i pretèn fomentar el senderisme, conèixer llocs del terme de Vilamarxant, gaudir de la natura, passar un dia agradable amb la resta de participants i col·laborar amb la gent més necessitada del poble. La marxa serà gratuïta però com está dins d'aquest projecte benèfic, serà necessaria l'aportació de 3€ o 3 productes de kg d'entre els següents: oli, sucre, arròs, macarrons o tomata triturada per a col·laborar en el projecte Somriures Solidaris on anirà tot el que s'arreplegue. L'entrega del lot de menjar o equivalent es farà mitja hora abans en el taula que es muntarà en la porta de l'Ajuntament a les 7.30h per a tal fi.

La marxa tindrà les següents normes posant especial atenció a les normes del Paratge Natural de Les Rodanes.

Club de Senderistes Les Rodanes M.I. Ajuntament de Vilamarxant Club d'Atletisme Vilamarxant