C�rites Vilamaxant C�rites Vilamaxant

VIII Marxa Senderista Solidria

"Les Rodanes"

IX Somriures Solidaris'22 - Pro-Ucrana de Crites Vilamarxant

Foto Vilamaxant

Durant el mat del dia 3 d'abril es far la VIII Marxa Senderista Solidria al voltant del terme municipal de Vilamarxant, principalment pel Paratge Natural de "Les Rodanes". El recorregut de la proba constar en un sol trajecte.

Recorregut
Trajecte de nivell d'iniciaci de 12.6km de longitut, 345m d'altura mxima i 300m de desnivell acumulatiu (ruta wikiloc)

Descripci

La ruta s un recorregut circular on la majoria del traat s per sendes i camins per dins del paratge natural "Les Rodanes", on disfrutarem d'unes vistes panormiques per la cresta del Cavall dels forners i pujarem per un sender al punt ms alt: Rodana gran (345 m). Desprs baixarem a la Bassa Barreta on farem una paradeta per esmorzar i recuperar forces. Ja recuperats reprendrem la marxa en direcci a les trinxeres de la Rodaneta Blanca (el sender s per l'interior) i passarem per la Cova del tio Vicari i el Barranc dels Oms fins al poble.

Comentaris

Tots el participants eixiran a la materixa hora i aniran junts fins al Corral de la Bassa Barreta on esmorzarem tots junts (Cadasc deur dur-se l'aigua i l'esmorzar per a tot recorregut). L'eixida ser puntualment a les 8:30 de l'Avinguda 2 de maig i l'arribada est prevista abans de dinar al mateix lloc.

La prova no ser competitiva, i pretn fomentar el senderisme, conixer llocs del terme de Vilamarxant, disfrutar de la natura, passar un dia agradable amb la resta de participants i collaborar amb el poble d'Ucrana. La marxa ser gratuta per com est dins d'aquest projecte benfic, ser necessria l'aportac de 3€ per a collaborar en el projecte Somriures Solidaris on anir tot el que s'arreplegue.

A ms, enguany posarem en marxa el Dorsal 0 que ser la forma de collaborar en esta noble causa sense participar fsicament en la marxa, de forma que es podr ajudar de la mateixa forma i permetr tindre un major control de la gent que participe en el prova.

La marxa tindr les segents normes posant especial atenci a les normes del Paratge Natural de "Les Rodanes".

La inscripci es deur fer anticipada en el segent full d'inscripci o en la taula que s'estrablir a les 7.30 en la porta de l'Ajuntament.

Club d'Atletisme Vilamarxant M.I. Ajuntament de Vilamarxant Club de Senderistes Les Rodanes